FAQ

 

 

Dali se nalazim pod utjecajem crne magije?


 

To je često pitanje, dali se nalazim pod utjecajem crne magije. To nije samo pitanje, već često, početak traženja, koje može biti pravi pakao. Ima mnogo vrsta magije, sa druge strane, magija djeluje različito od osobe do osobe, ali postoje općenita svojstva. Vrtoglavice, konstantna premorenost bez razloga, jaka želja za spavanjem, nagli udari temperature, hladne ruke i stopala, utrnuća, dok nekada moćno peču stopala ili dlanovi ruku, teški snovi i noćne more, ostali poremećaji. Često, ukoliko se osoba nalazi pod jakom magijom, misli da je bolesna radi zdravstvenog poremećaja ili otežanog disanja, ali zdravstveni pregled pokaže da je zdrava. Česti su također jaki pritisci u glavi, djelovanje pod jakim grčom ili nepodnošljivim stresom. Magija je začarani krug, koji povlači žrtvu u lanac nesreća, npr. teškoće u poslu, poremećaj odnosa s prijateljima i kolegama, financijski pad. Na kraju, neispunjena ljubav ili gubitak voljene osobe, je kruna zla, pečat magije, ali nekada je to početak pakla tj. vratiju. Dali se zaista radi o magiji, ili je osoba presenzibilna, i želi magiju "optužiti za sve probleme", to treba utvrditi analiza.

Na vrh

Kako se crna magija radi?


 

Ima mnogo tradicija zloglasne crne magije. Da bi se magija efikasno napravila, potreban je materijal, to su osobni predmeti, npr. donji veš, nokti, kosa, slika, zemlja oko kuče, zemlja s groba njegovih najbližih i sl. Osoba koja želi nekoga ureknuti, odnese materijale lokalnom vraču, koji te materijale složi, i poveže, evocira na njih sile zla, obično neke niže duhove. Vrač je posrednik, ali operator je naručitelj magije, operator znači, da magija putuje kroz njegovo astralno srce, tj. sile koje se evociraju. To je opći princip. Svaka kultura ima svoje lokalne običaje, ima tisuće recepta kako se magija pravi. Npr., "uzmi njegovu sliku, odi na puni mjesec, na izvor rijeke, uzmi zemlju iz dvorišta, i u ponoć zapali svijeću. Nakon toga, moli datu molitvu, sliku spali, zemlju baci u vodu....".

Na vrh

Koliko vremena traje?


 

Magija na žalost, ukoliko se prilijepi na žrtvu, i nađe ulaz djelovanja, traje najmanje 4 godine. Svi koji se nalaze pod magijom, primijetili su, da tokom godine, dva puta, 15-20 dana djeluje najjačim intenzitetom, obično za Božić i u Augustu. Prelaskom u 5. godinu, vodi se jaka borba. Svaki čovjek osjeća podsvjesno prisustvo magije unutar svog duha, iako to nezna izraziti, tada se borba odvija podsvjesno. To je vrh ledene gore zla. Nakon toga se povlači na nekoliko mjeseci, i ponovno tiho, suptilno aktivira kroz depresije ili suicidna razmišljanja. Magiju se može povlačiti godinama, ali, ukoliko se ne prekine, tj. slomi između 8 i devete godine, tada se je magije teško riješiti. Tada su potrebne temeljne vježbe čišćenja duha na astralnom i mentalnom planu.

Na vrh

Tko mi je napravio crnu magiju?


 

Onaj od koga to najmanje očekujete, i na koga ne bi posumnjali, barem u početku dok ste naivni. Da bi vam netko napravio magiju, mora biti emocionalno otvoren prema vama, blizak sa vama, imati pristup u vašu kuću, ili do vaših osobnih stvari. Nekada je to majka vašeg muža, ili majka vaše žene, rodbina radi sukoba oko ostavštine, susjedi radi zemlje, bivša cura ili dečko, ili naprosto, ukoliko ste uspješni, ljubomorni lažni prijatelji. Drugi česti razlog je, da neka treća osoba dođe do vašeg partnera, i razori vam vezu ili brak. To su najčešći motivi. Ljudi koji rade magiju, niti samo neznaju u što se upuštaju, djelovanje duhovnih sila je iznad nas, i ne može se jednostavno, jednom običnom molitvom prekinuti.

Na vrh

Što je to nagaz?


 

Nagaz je raširena, relativno jednostavna magija, koja se obično radi na komadu papira, gdje se ispisuju formule, i stavlja se na putu gdje osoba hoda. To se zove u nekim tradicijama čarka. Ukoliko se nađete u blizini nekoliko metara od nje, ona isijava energiju na astralnom planu, i uđe u duh osobe. Rezultat je kod nagaza, ukoliko se uhvati, vrlo brz, često još istoga, ili narednih dana. Nagaz može izazvati srednje ili manje probleme, npr. manju automobilsku nesreću.

Na vrh

Kao se magija skida?


 

To nije jednostavno pitanje, ali ključ uspjeha je u vašoj vjeri, koliko Vi vjerujete u protu zaštitu. Ukoliko ne vjerujete, tada zaštita ne djeluje. Naglašavam, skidanje magije nije jedan ritual od pola sata, već borba koja može trajati mjesecima. Ukoliko primite zaštitu, u zaštiti mora biti evocirana protu sila, "anđeoska sila", koja će pobijediti "demonsku silu", ali naglašavam, borba ide kroz Vaš um i srce. Potrebna je jaka vjera.

Na vrh

Dali Mag Demi asistira u borbi protiv magije?


 

Da, naravno, korak po korak. Prvo se mora izraditi i inicirati talisman, drugo, vi morate vjerovati u talisman, da bi djelovao. Osim općih uputa, za svaku osobu, posebno se pripremaju mantre, dok vam je E mail stalno otvoren za pomoć i podršku .

Na vrh

Što je Talisman?


 

Talisman je medij, na kome su ispisane formule, obično na hebrejskom, enohijanskom jeziku, ili znakovi priziva, sigil, kojim duhovna energija dolazi na zemlju. Slikovito rečeno, talisman su vrata neba i zemlje, kroz talismane djeluju duhovne sile zaštite. Molitva je vrsta mentalnog talismana. Prednost talismana je da djeluje kroz podsvijest, 24*7*365.

Na vrh

Koju energiju priziva Mag Demi


 

U duhovnom svijetu, postoji preko 10 000 energija, ili duhova. Mag Demi prizivam onu energiju, koja je podesna za vas, prema vašem astrološkom rasporedu planeta.

Na vrh

Koliko su talismani uspješni


 

Moram odmah naglasiti, niti jedan talisman neće biti uspješan, ukoliko vi ne vjerujete u njega, vaša vjera je ključ uspjeha.

Na vrh

Dali se budućnost "vidi"?


 

Vidovnjak koji gleda u budućnost, bilo direktno, putem astralnog svijeta, ili preko nekog medija, npr. Tarota, staklene kugle i sl. mora biti povezan sa astralnim svijetom. Duhovno nebo, podijeljeno je u mnogo regija, i niti jedna regija ne daje sve odgovore, to je nemoguće! Naglašavam, kada se gleda budućnost, vidovnjak vidi samo neke dijelove, fragmente budućih događaja, ali obično nezna okolnosti koje dovode do toga.

Na vrh

Koliko se događaji mogu vremenski procijeniti?


 

Pitanje vremenske procjene je vrlo teško, što ovisi o vidovnjaku, njegovoj izoštrenosti, iskustvu, ali nema čvrstih pravila. Viši svjetovi su izvan prostora i vremena, u tim svjetovima, vrijeme ne teče linearno. Svako prognoziranje vremena je u konačnici, neizvjesno. No, ipak se može napraviti "gruba" procjena, na osnovi kombinacija, dali će se događaj dogoditi u naredna 4 mj., pola godine, godine dana, ili do 4 godine, max. sedam godina.

Na vrh

Kolika je moć sugestije i mašte?


 

Po zakonu tetragramatona, ukoliko vidovnjak sugerira osobi neki događaj, i osoba koncentrirano misli na to, tada se događaj može dogoditi, pod utjecajem sugestije. Sugestije su vrlo opasne, pošto mogu poremetiti astralni tok energija, dok je sugestije teško razlikovati od prave astralne vizije. Tu se javlja najveći problem, pošto vidovnjak često vidi maštu, ili jaku želju osobe, kao budućnost u astralnom svijetu. Sa druge strane, to je i točno, pošto želja mora djelovati u astralnom svijetu, da bi se ostvarila, i realizirala događaj na materijalnoj ravni. Pronaći pravu razliku, također ovisi o iskustvu i izoštrenosti vidovnjaka.

Na vrh

Koliko utječe napetost i stres na vidovnjaka?


 

Osoba koja je u posjeti vidovnjaku, ili razgovara sa njime po telefonu, ukoliko je napeta, što je česti slučaj, pošto takav razgovor često izaziva podsvjesnu napetost, mora prije analize umiriti niže astralne energije, pošto te remete astralnu viziju. To mora uraditi vidovnjak, i otvoriti astralni kanal prema osobi, doći do astralnog srca, i nakon toga analizirati budućnost. U svim takvim seansama, energija okoline mora biti mirna, dok se sudionici moraju isključiti od svakodnevne materijalnosti.

Na vrh

Koliko utječe crna magija?


 

Ukoliko je osoba, koja želi vidjeti budućnost, pod utjecajem crne magije, to je prvo što vidovnjak mora vidjeti, i oprezno, ne izazivajući stresne situacije, upozoriti osobu na crnu magiju. U tom slučaju, nad osobom je prisutan "crni oblak sila", i obično se prava budućnost ne vidi, ili se dobivaju iskrivljene informacije iz astralnog ogledala. Mnoge osobe, pod utjecajem crne magije, žele pod svaku cijenu dobiti lažno proročanstvo, u smislu, pozitivnog izlaza, ili realizacije ljubavne želje. Tada moč sugestije može biti vrlo moćna, iako lažna, što mora procijeniti vidovnjak. Sa druge strane, moč sugestije može biti pogubna, pošto osoba nekada bježi od istine, sakriva se u vlastitom svijetu mašte, i ne želi se suočiti sa problemima.

Na vrh

Koliko se događaja vidi u budućnosti?


 

To je različito od vidovnjaka do vidovnjaka, ali postoji staro magijsko pravilo, da više duhovne sile sprječavaju dobivanje informacija, tj. vizija, pošto to može postati opasno, ili sugestibilno djelovati na osobu, i poremeti joj astralni tok energija, tj. budućnosti. Zato se vizije dobivaju, ali se ne znaju okolnosti oko kojih će se događaj dogoditi. U pravilu, dobiva se 3-7 točnih vizija. To je ispravno, i u skladu sa duhovnim svjetovima .

Na vrh

Dali mogu pronaći izgubljen predmet ili osobu?


 

Vidovitost se posebno iskazuje kod pronalaženja nestalih osoba. Tada se vidovnjak mora potruditi da pronađe osobu. Za pronalaženje osoba, potrebno je poznavati kraj, pošto često vizija mjesta nije dovoljna za točnu lokaciju. Npr., neka je osoba pobjegla od kuče, i vidovnjak je vidi u Londonu, no, London je velik. Najprecizniji vidovnjaci, koji su vrlo rijetki, ili koriste dodatne medije za filtriranje vizija, mogu točno pronaći osobu. To je poseban i rijedak talent. Sa druge strane, traženje predmeta je relativno neozbiljno, pošto predmeti imaju vrlo slabu astralnu energiju, i teško ih je pronaći.

Na vrh

Dali me voli, dali ćemo biti zajedno?


 

Najčešće pitanje, radi kojega je Tarot i prorokovanje postalo popularno, ali i došlo na crni glas. Jednostavno pitanje, sa dva moguća ishoda, ali koje je u stvari najsloženije pitanje. Pitanje, gdje moč sugestije može biti pogubna, pošto osoba koja dobije pozitivan odgovor, može završiti u mašti očekivanja. Ljubav mijenja čovjeka, otvara njegovu podsvijest, budi strahove, otvara vrata astralnog svijeta, lomi budućnost astralnog svijeta, filtrira maštu, realnost, viziju, pitanje na koje, u konačnoj točki gledanja, "nema pravog odgovora". To je najjednostavnije i najsloženije pitanje.

Na vrh

Dali je ljubavna magija opasna?


 

Pitanje, koje također nema pravog odgovora, sve ovisi od situacije do situacije. Na žalost, sa druge strane, ljubavna magija je stoljećima toliko popularna, da je magija kao nauka, došla na crni glas. No, ljubavna magija je dio magije, gdje dve duše, koje se vole, koje su astralno i duhovno otvorene jedna prema drugoj, ili drugim riječima, srodne ili slične duše, žele napredovati u duhovnoj evoluciji zajedno. Spajanje duša je alkemijski proces, time se bavi ritualna tantra, tj. dio yoga filozofija, seksualna magija, tantrička kabbala i dr. okultne nauke. Ljubavna magija, u narodnom smislu riječi, nema veze sa pravom ljubavnom magijom, moč sugestije je često presudna. Sa druge strane, talisman vezivanja, može osloboditi blokade, i druge negativne utjecaje, da se osobe nađu, ali to isključivo ovisi o njihovom djelovanju na zemlji, pošto sam astralni svijet nije dovoljan za sebe. Sa druge strane, često vezivanje jednog, znači razbijanje drugog, o čemu treba duboko razmisliti!

 

Na vrh

Analiza osobe i samo-analiza?


 

Analiza osobe je pravilan put upoznavanja samoga sebe, ljudi u okolini i partnera. U samoanalizi nije lako biti objektivan, zato je potrebna pomoć. Astrološka analiza, prema natalnoj karti, može vrlo precizno definirati osobu, njene karakteristike, dobre i loše strane, te sa druge strane, podsvijest i duhovni svijet. Naporom volje i svjesnošću, mogu se mijenjati vlastite osobine, to je dublji smisao astrologije, pošto astrologija izlazi iz starih učenja magije. Potrebno je biti samokritičan do sebe, napraviti naizgled korak nazad, protiv sebe, da bi se iskoračilo tri unaprijed. U tu svrhu, savjetuje se astrološka karta. Na bazi osobina, astralnom logikom, može se bolje predvidjeti budućnost, i doći do nekih sakrivenih točaka budućnosti, ili otkriti sakrivene misli.

Na vrh

Duhovna analiza, analiza karme, okultnih moči?


 

Pod utjecajem kolektivnih planeta, Neptuna, Urana i Plutona, na planeti zemlja, sve se više budi interes za samospoznajom. Spoznati sebe, svoju podsvijest, strahove, tamnu stranu, osobine, dušu, viši je smisao života. Takvu analizu nije moguće dobiti na tržištu, to je put sam za sebe, gdje osoba mora aktivno proučavati samoga sebe, to je put duhovne evolucije. Horoskop može pokazati opasnosti na putu, ili tkz. kamičke nedostatke, sa druge strane, kamičke prednosti, ali pravi odgovori, dobivaju se u snovima, koji su obično u simbolici, koja se ne može objasniti klasičnim sanskim knjigama, ili vizijama. Često se takvi snovi javljaju u ranom djetinjstvu, nakon toga nestaju, te se ponovno javljaju u zreloj fazi života.

Na vrh

 

 

 

Creative Commons License
 

E mail me:

Slobodno me kontaktirajte za sva Vaša pitanja. Posaljite mi u kratkom opisu datum i sat rođenja, dali Vas pitanja zanimaju uz prorokovanje, talisman, ili crnu magiju.

Na mail odgovaram u roku od 7 dana

Stupite u kontakt sa nama odmah, I dobijte željene odgovore, isključivo chat WhatsApp ili Telegram, +385922499994 denestryworld@gmail.com

 

 

 

 
 

Talismani   Tamno more     Duhovi Goetie     Poslovna magija     Horoskop  Inicijacija      Home     Knjiga     Hot links     Web shop,!       Crna magija     Uvod     Web trgovina     FAQ   mail     Astro karta     Osnove I    Uvjeti rada     Astro     Osnove II     Drvo života     Shop   Bioritam  

Osobno prorokovanje, sadrži osnovni pregled vašeg horoskopa, koji je psihološka i karmična osnova života, analizu vaše aure, tarot čitanje pitanja direktne vidovitosti. Sva dodatna objašnjenja po tel. Isporuka u PDF formatu na vaš mail. Dali se nalazite pod utjecajem crne magije, ili je problem duhovne, tj karmične prirode, ili psihološke, npr. trauma, ili astrolološkog odnosa planeta. Riješite tu dilemu odmah već danas i jednom zauvijek!